Hacka tomat, gurka och paprika. Ös sedan på paprika champinjon blandningen (denna kan lämnas bort ifall det är tidsbrist eller det inte tilltalar smaklökarna) På med sallad, tomat, gurka, lök, creme fraiche och salsasås
Det är ju så gott men framför allt så skönt att inte behöva laga mat när gästerna väl har dykt upp. På mina buffébord finns det oftast marinerat kött eller kyckling som serveras kallt
Gjorde en rejäl sats då jag har för avsikt att fixa lite matlådor också. Finsmakaren härhemma sa tillochmed att den var godare än min vanliga och han är väääldigt skeptisk mot allt nytt i matväg annars
250 g halverade körsbärstomater. Blanda pesto, crème fraîche och gräddfil. Blanda med pastafjärilarna. Lägg övriga ingredienser i en stor skål och blanda med pastan
Nope här händer inte mycket. Ingen action alls om jag får säga så och det är hur trist som helst. Jag har ju så mycket jag vill göra, så många idéer och här ligger jag som en urvriden trasa
Mixa alla ingredienser i en matberedare. Dela körsbärstomaterna på hälften, skär skinkan i bitar, strimla basilikabladen grovt samt låt vattnet rinna av från mozzarellan
I helgen lagade jag en omgång köttbullar, perfekt att ha i frysen och ta upp efter behov. Idag efter jobb och dagis tinade vi upp en påse med köttbullar och åt tillsammans med stuvade makaroner