Franska rårakor är en kanongod, enkel maträtt med få och billiga ingredienser. Vi käkade våra franska rårakor med en klick hemkokt lingonsylt och en rejäl portion vitkålssallad och rivna morötter
Utsökt thailändsk fisksoppa med sting och mycket smaker. Skär fisken i stora bitar. Smaka av grytan och tillsätt eventuellt mer röd curry, fisksås eller salt
Fisken sköter sig själv i ugnen och du kan bara slappna av. Om du vill ha potatis till så ska du börja med den, för då kanske den hinner bli färdig samtidigt som fisken
Tina fisken om den är fryst. 1 1/2 fiskbuljongtärning. Skär fisken i munsbitar, lägg i grytan och sjud i ytterligare 7 minuter. 1 1/2 fiskbuljongtärning
Skär fisken i bitar. Häll av och lägg på fiskbitarna i formen. 800 gram vit fisk, fryst eller färsk (jag använde torskfilé). 2 msk fiskfond alt. 2 fiskbuljongtärningar. 800 gram vit fisk, fryst eller färsk (jag använde torskfilé). 2 msk fiskfond alt. 2 fiskbuljongtärningar Salt och peppar
Här kommer receptet på en fisksoppa som passar lika bra till vardags som till fest. Jag använde lax och torskfilé men du kan använda den fisken som du tycker mest om