De passar även bra till desserter då det är perfekt att använda ägghalvorna som en liten skål. Passar perfekt som dessert nu till jul om du vill latja till det lite
Alltså baka i långpanna är ju det bästa som finns. Enkelt och gott. Framförallt om man nu ska göra till flera personer så är det bara att öka receptet till det dubbla
Passade på att koka fudge när jag hade en stund över. Som bas använde jag en burk kondenserad mjölk. Resultatet blev en fudge med kolasmak som smälter i munnen
Årets julgodis-tillverkning är minst sagt i full gång här hemma. Fudge har blivit lite av "årets grej" denna jul och jag kan verkligen rekommendera det till er alla
På gårdagens blingo party bjöd jag på en rabarberkaka med kardemummamaräng och vispad grädde. Kakan fick bra betyg Receptet har jag hittat i allt om mat
En Genoise är en slags sockerkaka som inte innehåller ngn jäsninsmedel i form av bakpulver eller bikarbonat, istället handlar det om att vispa in mycket luft i kakan genom lång vispning över vattenbad
Bakade lite maränger idag för att bli av med lite äggvitor, detta är en kallvispad smet och är busenkla att göra i köksmaskinen, smeten sköter ju sig själ
Testade att göra igelkottskakor igår så vill dela med mig av receptet. Du behöver. 4 dl vetemjöl. 200 gram smör ( godast med riktig smör och enklast för degen spricker inte då )