Goddagens. Tycker det är sååå trist när det blir samma sak hela tiden. Man tar upp kyckling tex och sen blir det samma gamla vanliga maträtter för man har inte ritkigt tid att testa nytt eller kör man på bara för att det är ett säkert kort
Pajdeg. Lägg mjöl, havregryn, smöret i bitar i skålen till matberedaren och mixa till en smulig massa. Tillsätt vattnet och kör tills det bildas en degboll
Kör mjöl, socker, smör och salt till en smulig massa i matberedaren. Tillsätt en äggula i taget med matberedaren igång, degen ska gå ihop till en boll med fast och torr konsistens, ungefär som leklera
Mät upp mjöl och smör i matberedare monterad med kniv. Kör till en smulig massa. Häll i vattnet genom matarröret och kör snabbt ihop till en smidig deg
Sätt ugnen på 200 grader. Mixa smör, glutenfri mjölmix och salt. Tillsätt kallt vatten och arbeta ihop till en deg som trycks ut tunt i en papprad pajform med löstagbar botten (25 cm i diameter)
Nyttig chokladboll med jordgubbe. 19 Juli 2017 /. 22. 18 /. Recept. /. Permalink /. 0. I kväll gjorde jag mina nyttiga chokladbollar men placerade en jordgubbe i