Aubergine och zuccini lasange som ett tillbehör för ca fyra personer. 1 aubergine1 zuccini1 burk krossade tomater 400gr2 klyftor vitlök1 burk crème fraiche½dl riven smakrik ostsalt och pepparolja till stekningSätt ugnen på 250grader
Gör såhär. Sätt ugnen på 175 grader. Börja med botten. vispa ihop cream cheese och ägg till en jämn smet. Tillsätt grädden och parmesan, vispa ordentligt
I Söndags åt vi bakade potatisar till middag och även om varm nybakad potatis med vitlöksmör är det bästa som finns så är det även gott att ha något lite mer matigt till
Busenkel och god ”bjudgratäng” med fläskfilé och sabal oelek. Till detta serverades potatisrosor. Den här gången såg jag till att fylla muffinsformen ordentligt med potatis (potatisen säckar ihop sig under tillagningen och för att få en vacker ros – då gäller det att formen är rejält fylld)
1. Riv zucchini med en potatisskalare eller veggie twister för att få långastrimlor. 2. Salta och lägg strimlorna på ett bit papper för att bli av med vätskan