Blanda ut med köttet och ställ åt sidan att marinera. Stek eller fritera det marinerade fläskköttet i omgångar och lägg över i en skål vid sidan med en hålslev
Stek först potatisen tills den mjuknar, tillsätt sedan kött, korv och lök. 4 portioner9 dl skalad, tärnad rå potatis i 1x1 cm stora tärningar2 dl tärnat kött, exempelvis bringa, rostbiff eller stek2 dl tärnad korv2 gula lökar1 msk mjöl2 dl grädde3 msk koncentrerad kalvfond1 msk worcestersås1 litet knippe persiljaSalt och pepparOlja och smör till stekningTill servering
Dela köttet i grytbitar och bryn dem i omgångar. Tillsätt resten av ingredienserna till grytan och tryckkoka 45 minuter (gäller högrev, 60 min för torrare kött)
Bryn köttet på båda sidor lägg det varefter över i en gryta salta och peppra och tillsätt krossade tomater ansa och skiva champinjonerna och strö dem över tilsammans med bladsellerin, skuren i små halvmånar smula i köttbuljongstärningen och slå på vinet strö också över lövtunna skivor av vitlöken koka sakta i ca 40 minuter med lock på glänt. 1 stor köttbuljongtärning