Tacopaj, den bästa och godaste Krämig tacopaj med massa god fyllning precis som det ska vara när det är helg. Den här tacopajen är den bästa, godaste jag vet Lindas Matstuga
Kycklinggratäng med bönsallad Lägg tomaterna i en ugnsfast form och blanda dem med olja och pressad vitlök. Tillaga i ugnen, 30 minuter Hemmets Journal
Mammas blomkålsstuvning . Nu när Calle är på tjänsteresa i USA i två (alldeles för långa) veckor har jag märkt hur svårt det är att bestämma vad jag ska äta Matrepubliken
Pärlande vitvinsbål Blanda vin, fruktsoda och limejuicen i en stor bål eller skål. Skala och skiva kiwifrukten. Skiva citronen Matklubben.nu
Sommarbål Skär frukterna och kärna ur vindruvorna, äpplet och päronet och lägg allt i en stor skål. Häll över vodkan efter styrka och smak på bålen Tasteline
Sommarbål Blanda koncentrerad nektar med vin. Skölj och skiva jordgubbar och lime. Blanda med vinet och ställ i kylen Matklubben.nu
Smulpaj med äpplen, blåbär, rabarber-jordgubb Gjorde ett helt gäng med smulpajer med frukt och bär som jag fryste in. Så gott att bara ta upp och värma Sött & Blandat
Scones Blanda samman mjöl med bakpulver och salt i en skål. Tillsätt matfettet och finfördela det i mjölblandningen Hemmets Journal