Chokladfondant Bryt chokladen i bitar och lägg i en skål. Smält chokladen i vattenbad. Rör rumstempererat smör och socker poröst Hemmets Journal
Jordgubbssoppa med chokladdoppade jordgubbar Lägg myntabladen i en kastrull med vatten. låt koka upp och sjud i några minuter. Låt sedan bladen stå och dra i vattnet några minuter Recept.se
Jordgubbssoppa Skölj och rensa jordgubbarna. Skrubba citronen i hett vatten, riv skalet fint och pressa ur saften. Snitta vaniljstången på längden Recept.se
Chokladmousse med Amaretto Hacka chokladen och lägg i en glasskål. Smält chokladen i mikron 1–2 minuter. Rör först ner ägget under kraftig vispning och rör sedan ner äggulan Hemmets Journal
Ljuvlig cheesecake med vit choklad Kläm fast ett bakplåtspapper i en rund form med löstagbar kant. Klipp bort överflödigt papper. Mixa kex och choklad i matberedaren med kniven monterad Hemmets Journal
Chokladbollar Rör matfett, socker och vaniljsocker ljust och poröst. Arbeta in kakao, havregryn och kaffe. Rör till en jämn smet Hemmets Journal
Peanut Butter Cups Ni som smakat på Reese's Peanut Butter Cups vet säkert hur underbart goda dom är, det söta och det salta är en perfekt smakkombination Cupcakesfluffan