Meen hallåå, vilka underbara sommardagar vi haft här på västkusten. Wow. Det har varit så varmt jag ätit flera av mina middagar ute, det känns så otroligt lyxigt eller vad tycker ni
Smuldeg. Rör ihop rumsvarmt smör, mandelmjöl, havregryn, kokos och muscovadosocker. Bred ut en tredjedel av smuldegen i botten på en pajform, 24 cm i diameter
Lax med salt,citronpeppar,rivet citronskal och lite rapsolja. 15-20 min på 200 gr. Broccolimos. koka broccoli och häll av vattnet mixa ihop med lite crémefrachie, örtsalt och svartpeppar
Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
Mät upp maizena, bakpulver och ost. Blanda samman med matfettet och tillsätt ägg och paprikapulver. Klicka ut 20 bollar på en papperstäckt plåt och grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter