Börja med att koka upp sojamjölken med sockret tills det har smält och låt det sedan svalna. Blanda ner vätskan tillsammans med resterande ingredienser i en bunke
Jag har tagit utgångspunkt i Dave Asprey´s glassrecept, men gjort ganska många ändringar. Dessutom så hade jag inte MCT-olja hemma när jag började testa receptet så jag har provat mig fram med kokossmör och kakaosmör istället (bägge delar blev väääldigt gott
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Jag har testat ännu en kokosglass. -), denna gång uteslöt jag kokosen och tillsatte istället Lindts vita choklad med kokos, blev himla smarrigt det med
Gjorde lite kokosglass häromdagen, blev inte helt nöjd med den då den blev lite gryning, detta berodde säkerligen på den stora mängden kokos som ingick, men glassen blev god och jag kommer att testa ett annat recept på kokosglass med mindre kokos nästa gång, funderar på om jag kanske skulle ta och beställa lite kokosessens och blanda i, det borde bli gott
Ni måste testa detta recept. Mmmmmm. gott. Ikväll blev glassen såååå god. Jag hoppades att jag skulle blanda ihop något som skulle kunna likna den vi äter i Italien