När jag såg det här receptet hos Landleyskök så hajade jag till av mixen sambal, senap och lingonsylt och mina smaklökar drog liksom ihop sig en gnutta men håll i er vad gott det blev
För en vecka sedan var vi och hämtade 10 kg kalkonkött som vi köpt närproducerat. Igår lagade vi första biten (av totalt fyra) och det blev riktigt gott
Förra veckan var det dags för höstens lergrytepremiär i det Mårtenssonska köket och i grytan åkte en hel, färsk kyckling som fick sällskap av äpplen och rosmarin
Dags att laga favoritkyckling i Crock Pot. Idag blev det en favorit i repris. En rätt som faktiskt går i repeat här hemma då den är så oerhört omtyckt och makalöst god
Crock pot. Vilken uppfinning. -) Jag är supernöjd med min måste jag säga. Det är så himla smidigt att kunna förbereda maten på morgonen/fm och sedan bara sätta sig och äta på eftermiddagen (nästan)
Men om man har en slowcooker, tar den hand om maten på låg temperatur under väldigt lång tid. Med en slowcooker kan du lägga ner kött och grönsaker i grytan på morgonen och mötas av färdig mat när du kommer hem
Nu på hösten och vintern så älskar jag att använda crock potten. Det är så enkelt att sätta igång den så får den tillaga maten medans man är på jobbet eller gör annat
I måndags fick min "slökokare" Crock Pot tillaga maten. Så enkelt och fiffigt. På söndagkväll förberedde vi löken o mätte upp vätskan samt tog upp en köttbit från frysen
Köttgryta, blomkålsmos och tomater. Förra veckan var jag och min familj i Sälen och åkte skidor. Vi hade fantastisk tur med vädret och skidbackarna, underbart
Imorse laddade vi vår Crock pot med en stor älgstek och en massa goda tillbehör. Den fick sedan ligga och gotta sig på låg temperatur och var färdiglagad lagom tills vi kom hem från jobbet
Jag kan inte prata nog om hur gott det här blev i Crock Pot grytan. Jag tycker det är helt otroligt att du bara lägger i allt och sedan lagar den hela rätten själv