Den enda skillnaden med min och hans pasta är nog att jag tillsätter parmesanost i min sås, då blir det extra nötigt, saltigt och nästan förbjudet gott
Dessa kakorna är så himelskt goda så jag rekomenderar att du provar att baka dom. Tyvärr har bloggen fått stå åt sidan lite för det har varit väldigt intensivt på jobbet och det har varit mycket privat
Om du inte har gjort det så borde du verkligen det, supergott är det. Jättegott att rosta i ugn, göra hel som bakad potatis eller som här, i en krämig gratäng
Lax. skulle nog kunna äta lax varje dag tror jag. Älskar lax, i alla dess former. Som tur är äter mina barn också lax så oftast när vi lagar fisk blir det just lax
Raggmunkar. Vispa ägg, mjöl och 1 dl mjölk till en slät smet. Tillsätt resten av mjölken och rör om. Skala och riv potatisen på den fina sidan av rivjärnet med långa tag, så att inte potatisen blir mosig