Så här gör du. Fördegen. Värm upp mjölken till fingervarmt. Blanda sedan med vetemjöl och jäst och kör det i en matberedare på mellanfart tills fördegen gått ihop till en deg, låt vila i ca 15min
Bakade lite härligt mumsiga semlor idag. Så gott, passar ju bra nu när det snart är fettisdagen imorgon, självklart skall det vara mycket mandelmassafyllning i
Det är så gott och kan bland annat bli en härlig och spännande dessert till middagen. Nu närmar sig februari sitt slut, och jag tänkte därför visa er ett recept från mitt nyhetsbrev i januari
Ni har väl inte missat att det är fettisdagen i morgon. Själv gillar jag semlor men kan ibland tycka att det blir alldeles för mycket bröd och för mycket grädde
LivsstilGlutenfria semlor med kokosgrädde Av. Hanna GöranssonPublicerat. 28 February 2017 Dela på Facebook Fettisdagen är äntligen här och självklart vill jag bjuda er på mitt bästa semmelrecept
Ok, this is definitely one of the most delicious things I’ve eaten. I’ve never made blondies before because who doesn’t want all the chocolate one can have
En riktigt besvärlig dessert, som förstörde oljan fort. Jag hittade på en enklare ostdessert, som jag serverade på flera av de restauranger där jag jobbade