Det är även billig mat, då exempelvis gula ärtor som jag använt mig utav här för att odla mina gröna ärtskott, endast kostar en dryga tian i butik per kilo
Several days a week I find myself with leftovers in the fridge, especially rice. I can imagine I’m not the only one to have rice leftovers, so if you too are looking for something to do with it, you’ve found the right recipe
Hej. Hoppas att allt är fint med er. Det här receptet lagade vi idag på #Passionmatlagning – den matlagningskurs som jag och Zeina håller på Fryshusets Grundskola i Husby och vi kände bägge två att direkt ville dela receptet med er
Fyllning. Skala och hacka räkorna. Mosa avokadon. Hacka äggen. Blanda räkor, avokado, ägg, dill, majonnäs, crème fraiche och smaka av med salt, peppar och citronsaft
Skär fisken i bitar och lägg i skålen till matberedaren med kniven monterad. Tillsätt skivad salladslök, ägg, salt och chilikrydda och mixa till en färs
De här biffarna innehåller bland annat quinoa. Quinoa är ett livsmedel som jag tidigare haft lite svårt för på grund av att det ibland kan ha en något besk/bitter eftersmak