Thai

Thai

Kyckling i sötsur sås med ananas

Kyckling i sötsur sås med ananas

400 g kycklinglårfilé 1,5 msk japansk soja. 1Smet1 dl vetemjöl 1 dl majsstärkelse 0,5 tsk salt 1 tsk bakpulver 1 ägg (stort) 1 dl vatten
Kyckling i sötsur sås med ananas

Kyckling i sötsur sås med ananas

400 g kycklinglårfilé 1,5 msk japansk soja. 1Smet1 dl vetemjöl 1 dl majsstärkelse 0,5 tsk salt 1 tsk bakpulver 1 ägg (stort) 1 dl vatten
Kyckling i sötsur sås med ananas

Kyckling i sötsur sås med ananas

400 g kycklinglårfilé 1,5 msk japansk soja. 1Smet1 dl vetemjöl 1 dl majsstärkelse 0,5 tsk salt 1 tsk bakpulver 1 ägg (stort) 1 dl vatten
Torsk i röd curry

Torsk i röd curry

2 dl ris 1 klyfta vitlök 2 msk röd currypasta 2 tsk flytande honung 1 msk fisksås 1 limefrukt 4 dl lätt kokosmjölk 250 g körsbärstomater 500 g torsk
Kinesisk kyckling på Eriks vis

Kinesisk kyckling på Eriks vis

Koka riset enligt förpackningen. Dela champinjoner i bitar. Smörstek champinjoner och bambuskott 5 minuter, ta det ur pannan och lägg åt sidan
Kung Pao chicken

Kung Pao chicken

Det här kan nog vara den godaste kinarätten som vi någonsin har ätit och den slår det mesta vi har varit med om när vi käkat ute på kinakrogar, är ni som oss galen i det asiatiska köket så kommer ni också tycka att det är helt fantastiskt gott