ca 3 dl vetemjöl. 300 g färska skogschampinjoner. 3 dl havregrädde. Enklast är om du gör ca 3 dl långa degremmar i taget, skär i bitar och sedan gör en till, istället för att arbeta med hela degen på en gång. Om du vill ha en tjockare sås, ta 2-3 msk pastavatten och blanda med vetemjöl och häll ner i såsen under omrörning tills den tjocknar till önskad konsistens. ca 3 dl (1,2 cup) wheat flour. 300 g färska skogschampinjoner. 300 g fresh chestnut mushrooms. 3 dl oat cream (or other plant based cream). Flour a working area and then shape 1,5 cm thick, 3 dm long ”snakes” of the dough. ca 3 dl vetemjöl. 300 g färska skogschampinjoner. 3 dl havregrädde. ca 3 dl (1,2 cup) wheat flour. 300 g färska skogschampinjoner. 300 g fresh chestnut mushrooms. 3 dl oat cream (or other plant based cream)
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris eller annat gryn 4 kycklingfiléer 1 msk smör eller margarin salt och peppar 1/2 msk timjan 2 dl crème fraiche 1/2 dl vatten 2 msk tomatpuré 1 hönsbuljongtärning eller kycklingfond (1 hönsbuljongtärning motsvarar 1 1/2 msk kycklingfond) 150 g sockerärtor 2 tomater Lägg till i inköpslistan