2 st kycklingfiléer. 75 dl kycklingbuljong. 2 st kycklingfiléer 1 st stor röd paprika 1 st stor gul paprika 2 st rödlökar 1 tsk olivolja 250 g pasta rigatoni 150 g Philadelphia Light Naturell 1. 75 dl kycklingbuljong basilikablad till garnering salt och nymald svartpeppar
Rotsaker tillsammans med kycklingen, servera med vitkålssallad och du har en middag helt i säsong. Blanda samman ingredienserna till marinaden och lägg den tillsammans med kycklingdelarna i dubbla plastpåsar
Dela kycklinglårfiléerna i mindre bitar. Fördela såsen över kycklingen. Tillsätt vinet och låt kycklingen småputtra under lock ca 10 minuter. Tag upp kycklingbitarna och fördela dem i 4 smorda eldfasta portionsformar. 450 g kycklinglårfilé
1. Skär fläskfilén i mindre bitar. Bryn dom sedan i panna och salta och peppra. Ställ åt sidan. 2. Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivit genomskinlig
Stek sedan kycklingen i smör tills den fått fin färg. Häll över kycklingen. Kycklingen. Marinera kycklingen i masala krydda och olivolja, ca 1 timme i kylskåp. Kärna ur paprikan och finhacka den och saltgurka, toppa kycklingen med detta och sätt in i ugnen i 20 minuter. 4 stora kycklingfiléer, delad
Stek kycklingfiléerna tills dom är helt genomstekta. 1 kg kycklingfiléer. 2 msk kycklingfond. Använd hälften av såsen och marinera kycklingen i minst 1 timma. 1 kg kycklingfiléer. 2 msk kycklingfond