Det här afrikanska stekpannebrödet är jätteenkelt att baka. Det innehåller ingen jäst, och har därför ingen jästid, vilket gör det till ett snabbakat bröd
Gör inte för stort hål i ringen, då blir brödet svårt att skära. Fiska upp bröden med hålslev och lägg tillbaka på den papprade plåten med finaste sidan upp
Pensla brödet med lite saltvatten de sista minuterna för att få en god och krispig skorpa. Låt det gräddade brödet kallna under bakduk och skär sedan i bitar
Vitlöken ska ge smak åt oljan som bröden sedan ska stekas i. Stek bröden i vitlöksoljan på båda sidor. Lägg upp bröden på fat och sleva upp tomat- och basilikahacket
Här får ni receptet på ett supergott och enkelt bröd. Sätt in brödet i ugnen i ungefär 25 min eller tar ut brödet när den har börjat få ganska mycket färg
Receptet på det här brödet fann jag liggandes bland mina tidningsurklipp. Jag gjorde brödet till Peter och han tyckte om det sa han så jag bestämde mig för att lägga upp det här på bloggen