Knäck 1. Ställ ut knäckformar på en plåt eller bricka. Blanda grädde, sirap och socker i en kastrull. Doppa ner en digital stektermometer i kastrullen www.coop.se
Lussekatter med russin INSTRUKTIONER. Smula sönder jästen i en bunke. Smält smöret i en kastrull och tillsätt mjölken, låt blandningen bli fingervarm och häll över degspadet Cervera
Norrländsk pannacotta med blåbär Värm grädde och farinsocker i en kastrull tills sockret smält. Lägg gelatinbladen i kallt vatten 5 minuter Matklubben.nu
Mjuk pepparkaka Smält smöret och låt svalna. Vispa ägg och socker med elvisp tills sockret lösts upp. Blanda mjöl, bikarbonat och kryddor, och blanda ner tillsammans med gräddfil och smält smör Hemmets Journal
Saffransbröd med Kesella Smält fettet, häll på mjölken och värm till ca 37°. Rör ut den smulade jästen i degspadet. Häll Kesellan i degspadet Hemmets Journal
Janssons frestelse Skala, dela och skiva löken tunt och stek den mjuk i en stekpanna med smör. Skala och skär potatisen i tunna strimlor Hemmets Journal