Tillbehör

Tillbehör

  • 23 Recept
LCHF-Duchesse

LCHF-Duchesse

  400 g Blomkål. 1  200 g Kålrot. 1  2 dl Parmesanost (Riven). 1  3 st Äggula. 1  1 msk Pofiber
Krämig brysselkål med parmesan och vitlök

Krämig brysselkål med parmesan och vitlök

500 g brysselkål olivolja (att steka i) 4 klyftor vitlök 1 tsk salt 0,5 msk vinäger 2 dl grädde 2 dl parmesanost, riven 1 msk grovkornig dijonsenap krutonger
Spansk Tortilla

Spansk Tortilla

Sauter løg på en stor pande i olivenolie ved middelvarme, til de er bløde og klare. Tag løgene af panden og sæt dem til side
Kronärtskockskräm

Kronärtskockskräm

290 g kronärtskocka, marinerade i olja 100 g färskost 1 klyfta vitlök, riven salt svartpeppar, nymalen baguette, i skivor (surdeg) olivolja (med citronarom)
Fänkålssallad

Fänkålssallad

2 fänkål 2 äpple, av fast sort 0,5 citron 2 msk vit balsamvinäger 2 msk rapsolja 2 msk honung salt (efter smak) svartpeppar (efter smak) Ett litet knippe bladpersilja
Misomarinerad portabello

Misomarinerad portabello

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Marinad 2 msk vit misopasta 1,5 msk farinsocker 1 msk sojasås 2,5 msk rapsolja 2 msk citronsaft 1 tsk citron(er) , endast skalet, rivet 4 st portabello , stora 50 gram ruccola 3 msk pistagenötter 1,5 msk olivolja 0 svartpeppar , efter smak 1 st citron(er) , 4 klyftor Köp receptet