Krämig citronpasta med sparris och ramslökPasta400 g pappardelle 100 g ramslök, finskuren 150 g grön sparris 5 dl vispgrädde 1-1,5 msk koncentrerad kycklingfond 0,5 citron, finrivet skal saft salt svartpeppar, nymalen www.koket.se
Krämig tryffelpasta med hyvlad champinjon 350 g färsk pasta (t. 2 st schalottenlökar , finhackade3 msk olivolja 1 dl vatten (eller vitt vin)150 g Philadelphia Tryffel 350 g färsk pasta (t philadelphia.se
Vodkapasta Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 st gul lök 2 klyfta(or) vitlök 1 msk olivolja 0,5 tsk chiliflakes 1,5 dl tomatpuré 400 gram rigatoni 0,5 dl vodka 2 dl vispgrädde 0,5 tsk salt 0,5 tsk svartpeppar 1 tsk vitvinsvinäger 1 msk Mat & Bak smör 2 dl parmesanost , finriven Tillbehör 1 dl parmesanost , finriven 0,5 kruka(or) färsk basilika Köp receptet www.tasteline.com
Vegolasagne med aubergine och spenat Ingredienser Portioner. 4 1 1/2 aubergine 2 vitlöksklyftor olivolja 200 g fryst bladspenat salt svartpeppar 3 mozzarellaostar (à 125 g) 2 burkar tomatsås gärna classico (à 400 g) ca 12 lasagneplattor Béchamelsås 8 dl mjölk 4 msk smör 4 msk vetemjöl 2 dl riven parmesanost 1 1/2 tsk rinven muskotnöt Till garnering riven parmesanost färsk basilika Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Tortelli fylld med butternutsquash Runda eller fyrkantiga, platta pastaknyten. Som det brukar vara med fylld färsk pasta så är det lite pyssel men det blir väldigt gott Coppa rules
Krämig citronpasta med skogssvamp och rostade hasselnötter Koka tills pastan är mjuk, rör ner grönkål mot slutet och rör sist ner ost. 1portioner pasta (ca 300 g okokt) Svt
Louisiana crayfish fettucini Ibland längtar jag så oerhört efter New Orleans. Efter maten, hettan, människorna, allt att se och röra, smaka och dofta Sustainable Living
Lyxig spagetti med Kalix löjrom, citron och parmesan ca 400 g spaghetti (av högre kvalitet) 2-3 msk smetana 100 g parmesanost, finriven (spara lite tiill topping) 0,5 citron, saft och citronzest svartpeppar ev flingsalt 0,5 knippe gräslök, finhackad 120-150 g Kalix löjrom www.koket.se