Sanslöst gott. Igår var E hemma och åt tillsammans med oss. I frysen fanns kyckling filéer och i kylen en burk creme fraiche så det blev kycklingsallad med bulgur, ceasardressing ochbrödkrutonger
Himla smidigt och så gott med nybakat. Kanelbullar hör ju sommaren till men det kanske inte lockar lika mycket att ställa sig inne i värmen och baka så här kommer ett himla smidigt tips på kanelbullar i långpanna
Gott. Superläcker och lättbakad äppelpaj gjord på Balkans vis. Ljuvlig att pudra pajen med florsockeroch servera den som den är eller att toppa med vaniljsås eller glass
Skala och skiva äpplena i tunna klyftor, lägg dem på äppelkladdkakan. 12 1/2 dl strösocker. 12 tsk vaniljsocker. 11 dl strösocker. 15 msk strösockerÄppelkladdkaka. 1Blanda smöret med strösocker, vaniljsocker, ägg och vetemjöl till en jämn smet. 1Skala och riv äpplena och rör ner de i smeten. 1Häll smeten i en smordoch bröad form (ca 23 cm i diameter) med löstagbar botten. 1Grädda mitt i ugnen i cirka 25-30 minuter (beroende på hur kladdig du önskar kladdkakan i botten)
Ha det gott / kram A-L. Vädret blev så där härligt som man kan önska och allt var så mysigt. Till fikat blev det Rice krispies tårtor med gul kräm och bär
Utan tvekan är detta den godaste kladdkakan som jag vet. Den är med apelsinsmak i originalet, men det hoppade jag över denna gången eftersom nu får det gå snabbt i köket när målaren är här
"Lindas bakskola" (Tidningen Hembakat) levererar varje gång. ) Enkelt och bra recept. Jag följde Lindas tips att skära kakan i rutor innan frosingen lades på, vilket gjorde det betydligt mindre kladdigt när kakan slutligen skulle läggas på serveringsfatet