Gratänger är smidiga, speciellt om dom innehåller hela måltiden. Man behöver bara ha lite tillbehör, men annars är det bara att ställa fram hela formen på bordet
Måndag och återigen ny vecka. Ibland känns det verkligen som att veckorna flyger iväg. Tänkte lägga ut ett recept på en riktig vardagsfavorit för många
Fried rice är en av mina absoluta favoriträtter från det kinesiska köket. Det är så himla gott. Stekt ris med grönsaker och räkor som smakar fantastiskt
Sätt ugnen på 200°C. Skär vitkålen i småbitar och stek den i smör och sirap tills den blir mjuk. Lägg köttfärsen i en bunke och blanda den med 6 dl mjölk
Strimla kycklingen och bryn i smör tillsammans med lök. Rör i salsa och majs och koka i 5 minuter. Fördela kycklingröran på tortillabröden och rulla ihop
Sätt ugnen på 225 gr. Koka riset i lättsaltat vatten enligt beskrivning på rispaketet. Skär kasslern i tärningar eller stavar och bryn den i 4 tsk flytande margarin eller olja