Foto ur boken Baka Glutenfritt – matbröd, kakor, tårtor och desserter. Dags för lite sommarkänslor – jag delar med mig av ytterligare ett recept ur vår bok BAKA GLUTENFRITT – matbröd, kakor, tårtor & desserter
Lycka. I torsdags lyckades jag äntligen baka goda, saftiga, glutenfria kanelbullar. För alla som ätit eller provat att baka glutenfria bullar vet nog om hur svårt det kan vara att få tag i ett bra komplement till de vanliga kanelbullarna men äntligen
5 April 2017. Efterrätter,. Glutenfritt. Chokladbollar. Ett måste till varje barnkalas. Ca. 18-20 st150 g smör, rumstempererat 1,5 dl socker 4 dl havregryn 3 msk kakao 1 tsk vaniljsocker2 msk kallt kaffePärlsocker att rulla chokladbollarna iRör ihop smör och socker
Nu har jag verkligen kommit in i ett macarons stim, jag vill baka dessa underbara bakverk varje dag ( även om det inte blir så ) och testa alla olika sorter