Ugnsbakad torsk med dillpotatis, brynt smör, pepparrot, ägg och räkor 800 g färsk torskrygg 16 potatisar (små) 1 knippe dill, finhackad 600 g färska räkor 100 g färsk pepparrot 3 ägg, kokta 25 g smör, smält salt peppar 200 g smör, att bryna smör, till formen salt www.koket.se
Torsk med pepparrot, skirat smör och ärtpuré Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 600 gram torskfilé 1 st salt 1 dl pepparrot , riven 70 gram smör 1 odefinierad citronklyftor 1 odefinierad peppar Puré 8 dl gröna ärter 0,75 dl crème fraiche 1,5 msk pepparrot , riven 1 odefinierad salt Köp receptet Näringsvärde Kcal www.tasteline.com
Torsk med pepparrot, brynt smör och ärtpuréFisk. Ta bort ev ben ur fisken. Salta och peppra och stek fisken i olja och smör snabbt någon minut per sida MatHem
Inkokt lax med skarpsås Servera fisken kall med skarpsåsen, kokt potatis, citron, gräslök och en sallad. Lägg ner laxbitarna och låt fisken sjuda, ca 3 minuter Hemmets Journal
Makrill Jag har alltid gillat fisk. När jag var barn då åt jag i princip ingenting – utom möjligen socker, vitt bröd och makaroner – men fisk gillade jag LCHF i Lilltäppans kök
Stekt makrill med gräddkokt bladspenat Salta fiskfiléerna och vänd dem i lite vetemjöl. Servera fisken och spenaten med nykokt potatis. Ett säkert vårtecken Farmors mat
Lax i kokosmjölk Skär sedan laxfiléerna i bitar. Fräs dem i en wokpanna med oljan. Strimla paprikan och hacka löken. Fräs dem med laxen Matklubben.nu
Mat med lågt GI när den är som bäst Efter att ha grillat dagen innan så blev vi så sugna på att grilla ännu mer, så denna gången fick det bli grillade fiskspettRemsans bistro
Citronströmming Sätt ugnen på 150°. Koka ihop lagen. Rulla ihop strömmingfiléerna med skinnsidan utåt. Slå den varma lagen över strömmingen och baka av i ugnen ca Recept.se