Fisk

Fisk

  • 11 Recept
Torsk med pepparrot, skirat smör och ärtpuré

Torsk med pepparrot, skirat smör och ärtpuré

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 600 gram torskfilé 1 st salt 1 dl pepparrot , riven 70 gram smör 1 odefinierad citronklyftor 1 odefinierad peppar Puré 8 dl gröna ärter 0,75 dl crème fraiche 1,5 msk pepparrot , riven 1 odefinierad salt Köp receptet Näringsvärde Kcal
Inkokt lax med skarpsås

Inkokt lax med skarpsås

Servera fisken kall med skarpsåsen, kokt potatis, citron, gräslök och en sallad. Lägg ner laxbitarna och låt fisken sjuda, ca 3 minuter
Makrill

Makrill

Jag har alltid gillat fisk. När jag var barn då åt jag i princip ingenting – utom möjligen socker, vitt bröd och makaroner – men fisk gillade jag
Lax i kokosmjölk

Lax i kokosmjölk

Skär sedan laxfiléerna i bitar. Fräs dem i en wokpanna med oljan. Strimla paprikan och hacka löken. Fräs dem med laxen
Citronströmming

Citronströmming

Sätt ugnen på 150°. Koka ihop lagen. Rulla ihop strömmingfiléerna med skinnsidan utåt. Slå den varma lagen över strömmingen och baka av i ugnen ca