Mezebuffén fortsätter. Idag med filodegsrullar med fetaost. De här rullarna är goda. Verkligen supergoda. Jag visste inte riktigt hur jag skulle gå tillväga för att få till dem som jag ville ha dem och till råga på allt så var filodeg nästan omöjligt att köpa här i Helsingfors
Bryt loss brödrutorna vid servering. Smula ner jästen i en bunke och rör ut den med mjölken. Tillsätt kvarg, honung, rumsvarmt smör i klickar, havrekli
De här källarfranskorna behöver bara jäsa en gång, vilket gör att de kan bakas samma morgon de ska ätas ifall man är uppe tidigt och inte avlider av hunger
Blanda filmjölken med bikarbonaten och rör ner i de torra ingredienserna med brödsirapen. Toppa brödet med lite pumpakärnor och sikta ekologiskt grovt rågmjöl på
I lördags kunde jag inte hålla mig längre utan bakade en variant av det bröd ni ser på bilden. Ett lite hälsosammare bröd med fröer, nötter och världens bästa glutenfria mjöl - Durramjöl
Morotsbröd - favorit i repris. Finns det något godare än nybakat bröd till helgfrukosten. Så, jag vill påminna er om mitt absoluta favoritbröd - mitt morotsbröd