Om ni gillar mandelmassa gissar jag att den här pajen faller er i smaken. Jag och mamma föll ju som furor för äppelkakan , men pappa tyckte att den här pajen var snäppet godare
Den här pajbotten på mandelmjöl har fått mig att tycka om matpajer. Glutenfri pajbotten på mandelmjöl. Fyll pajformen med valfri fyllning (eller låt den förgräddade pajdegen stå tills nästa dag om en så vill
Den här glutenfria pajdegen är jättegod, och mer proteinrik än vanlig tack vare sojamjölet. Sojamjöl har en ganska speciell smak som jag tycker passar perfekt i pajdeg
Fyll sedan pajformen med fyllningen. Ta ut och låt pajen stanna till sig tio minuter innan servering. Så där 30 – 35 minuter senare eller tills pajen fått vacker färg
Pajdeg. Fördela lax, dill och purjolök i pajskalet. Pajdeg. Laxpaj (ca 4 portioner). Grädda i mitten av ugnen ca 30 minuter eller tills pajen har fått en fin färg
Hade en fin vän över på besök häromdagen och bjöd då på denna goda tacopaj. Faktiskt första gången som jag lagar och äter tacopaj och jag blev riktigt imponerad