Tillsätt de blandade kryddorna, vitlök, salt, peppar och tomater. 800 g konserverade körsbärstomater. 400 g kycklingfilé, skuren i strimlor salt och svartpeppar 0,5 dl olivolja 1 liten rödlök, hackad 4 selleristjälkar, skurna i små strimlor 1-2 små peperoncino (chili), finsmulade 2 dl rött vin 1 dl blandade kryddörter, t ex basilika, dragon, oregano 2 klyftor vitlök, hackade 800 g konserverade körsbärstomater 0,5 citron, rivet skal 2 msk persilja (helst bladpersilja), hackad 100 g pecorino, grovsmulad 3 dl ris lite extra persilja för att strö över portionerna
Hacka bacon och soltorkade tomater i mindre bitar och rör ner i creme fracihen. 8 soltorkade tomater + 1-2 msk av oljan. 8 soltorkade tomater + 1-2 msk av oljan
Riv rödbetor och morot på grova sidan av rivjärnet. Finhacka löken och stek den tills den får färg. Blanda sedan alla ingredienser förutom salladsblad i en bunke
4 4 port ris eller annat gryn 1 gul lök 1 msk olja 1 vitlöksklyfta 1 tsk curry 2 msk tomatpuré 400 ml kokosmjölk 5 dl vatten 1 grönsaksbuljongtärning 2 dl torkade röda linser 1 tsk sambal oelek 250 g körsbärstomater salt peppar 1 kruka koriander Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Ingredienser Portioner. 4 4 morötter 1 liten rödlök 3 vitlöksklyftor 1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar) 2 msk smör 1 dl hackad kruspersilja flingsalt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong