Bröd

Bröd

  • 6 Recept
Durumpavé

Durumpavé

Stjälp ut degen på en brödspade eller direkt på en plåt med bakplåtspapper. Mjöla och snitta brödet med ett rakblad eller en snittkniv
Pain d'épices - Sébastien Boudet

Pain d'épices - Sébastien Boudet

Krossa alla kryddor i en mortel och värm upp kryddblandningen tillsammans med grädden, kastanjehonungen och zesten från citronen och apelsinen till 50 grader i en kastrull på låg värme
Le pain au levain

Le pain au levain

Ta ut grytan från ugnen och plocka ut brödet direkt. Sänk värmen till 240 grader och låt brödet gräddas i ungefär 60 minuter
Håkans mörka portionsbröd

Håkans mörka portionsbröd

Ingredients5 dl rågsikt4 dl vetemjöl special3 dl memma malt (finns bl. a. i den finska butiken i Hötorgshallen)2