Här är efterrätten som vi åt i lördags eftersom vi inte orkade äta den efter alla tapas i fredags. Det är en spansk variant på créme brulée och ända skillnaden är att den är smaksatt med citron och kanel
Jag börjar med menyn bakifrån, jag håller på att knåpa ihop o skriva ner resten av nyårsmaten. En brulée är aldrig fel det blev vår efterätt denna nyår, och med citrusfrukterna blev den bättre än bäst
Fortsätter på temat laga till många, dessutom är den här mandelkakan glutenfri. Sabayonkrämen kan jag däremot inte rekommendera om man ska servera kakan till många, det var ett hiskeligt vispande, med stor risk att den istället för kräm blir äggröra
att så många av er uppskattar mina recept här inne, det sporrar mig att baka ännu mer och får mig att gnugga de där idéknölarna för att komma på fler godsaker
Oj vilken härlig dag vi har vaknat till här nere, hösten visar sej absolut från sin bästa sida och vi ska så fort som möjligt stassa oss i varma kläder (för kyligt är det) och ge oss ut för att njuta och lapa sol
3 stora ekologiska ägg - mina vägde sammanlagt 208 g. 3 stora ekologiska ägg - mina vägde sammanlagt. Hösten innebär för min del ofta att ta hand om gigantiska mängder äpplen