1. Halloumi, ångkokt broccoli och kokta glasnudlar stekta i curry, paprikapulver och spiskummin. 2. Kokoskokt råris (använd kokosmjölk istället för vatten), ugnsbakad kyckling med fetaost blandat med grekisk yoghurt, soltorkade tomater och oliver + färgglad sallad till det
Jättegod fiskrätt som fick alla tummar upp runt vårt köksbord. 4 personer. 700 gram vit fisk – jag vet, det låter mycket med den liksom bara försvinner så god den är
Träningen ligger ju nämligen alltid vid den tiden då vi brukar äta middag. Ikväll hade jag bokat in mig på danspass, men jag kan villigt erkänna att jag inte var sugen på att lämna huset i det ruskväder som vi har idag
Ingredienser Portioner. 4 4 portioner ris 400 g strimlad falukorv 2 finhackade gula lökar 2 dl matlagningsgrädde 1 dl vatten 1 msk tomatpuré 1 msk kinesisk soja salt och peppar 1 msk olja till stekning Till servering grovskuren vitkål med persilja Lägg till i inköpslistan