Vill du göra den vegansk är det bara att skippa osten. 100-150 g skotsk/engelsk cheddar, ex Allerums eller Garants (skippa för vegan). 100-150 g skotsk/engelsk cheddar, ex Allerums eller Garants (skippa för vegan)
Det är så otroligt lätt att göra goda krämiga pastarätter utan att använda sig av komjölk. Den här med chili, vitlök och tiimjan blev riktigt riktigt god
3, 5 dl vispgrädde (eller havregrädde för the vegans, då rekommenderar jag att ni ökar mängden mjölfritt smör för smakens skull ). 2 msk svartvinbärsgelé (det finns vegansk med pektin istället för gelatin). 3, 5 dl vispgrädde (eller havregrädde för the vegans, då rekommenderar jag att ni ökar mängden mjölfritt smör för smakens skull ). 2 msk svartvinbärsgelé (det finns vegansk med pektin istället för gelatin)
Tillaga nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Skölj hastigt i kallt vatten och låt rinna av. Plocka salladen och skölj i kallt vatten, låt den rinna av
Stek sojabitarna lätt på varje sida i ca 10 minuter så de får lite färg. Blanda crème fraiche, sambal oelek, mangobitarna och fetaosten i en skål till en röra