1. Pasta. Koka upp vatten till pastan. 2. Pesto. Skölj grönkålen och skär bort den grova stammen. Mixa ihop grönkålsblad med solrosfrön, gräslök, vitlök, citronskal-och saft samt honung i en matberedare
Blanda sköljda kikärter, psylliumfrön, vatten, tomat, skalad lök och vitlök, garam masala, salt och peppar i skålen till matberedaren med kniven monterad
Läcker indisk gryta med härliga smaker. Du kan enkelt göra rätten vegansk genom att ha i mjölkfria produkter som tex havregrädde istället för vanligt grädde
För lite mer än två månader sedan lagade vi till och smakade på Sloppy Joe för första gången och vi föll som furor för den slarviga killen, jisses så gott vi tyckte att det var - lovorden räckte inte till
Den här buffén har upptagit en läskigt stor del av min lediga tid dom senaste veckorna. Jag har funderat, planerat, handlat, fixat, lagat mat, skrivit och fotat i åtskilliga timmar
Idag, 1 november är det den Veganska Världsdagen. Jag älskar att fira temadagar. Det är det perfekta tillfället både för att fira, och för att få inspireras lite och kanske testa något nytt
Vegan Low-Carb Cauliflower Risotto. Prep time. 15 mins. Cook time. 30 mins. Total time. 45 mins. Made with cauliflower "rice", this cauliflower risotto / low-carb risotto is a light and healthy alternative to traditional risotto
Add everything to a clean jar, screw on the lid, and shake like crazy until mixed well. Add all of the ingredients plus 2 tablespoons of water to a food processor