3 morötter skurna i mindre bitar,kokta5-7 potatisar,kokta(skär potatisen i mindre bitar så går det snabbare)ca 8- 10 broccolibuketter,kokta(kan kokas med morötterna)en gul lök,finhackad1 stor vitlöksklyfta,pressad1,5 dl smulad feta ost1 dl grädde1 dl ströbröd + 1-2 dl till för panering2 äggmatoljasalt,pepparBlanda grädde och ströbröd, låt svälla en 5 min
Enklaste, enklaste grönsaksbiffarna med bara några få ingredienser, som blir härligt krispiga eftersom dom vänds i ströbröd (eller panko som jag använde, som också är ett slags ströbröd men med större flingor)
Genom åren har jag lärt mig att älska falafel. Mitt första möte med falafel var när jag bodde i Amsterdam, där serverades helt gudomliga, mycket prisvärda bollar som var alldeles gröna av alla örter
Sen jag startade matbloggen har jag provat flera nya maträtter som jag tidigare bara har funderat på att prova (jag måste ju ha nya recept att dela med mig av)