1. Kantskär brödet och skär i små tärningar, stek i en panna med lite olja tills de är krispiga. Salta. Plocka bort muskeln på pilgrimsmusslorna och skär dem i 1 cm tärningar
Frisk citron- och limegravad fisk till förrätt. 12 små cocktailglas ca. Marinering 4 - 5 timmar. Färsk fisk fryses först några dygn för “säkerhets skull”
På dessa små utflykter har vi oftast haft med oss matsäck. Att just tortilla var favoritmaten beror dels på att den var väldigt god att att äta kall och dels på att det var en maträtt som var enkel att få tag i, eftersom de sålde färdiglagad tortilla i de flesta matbutiker
tomat. Jaha, måndag och jag ligger här utslagen och trött. Självklart har jag gått och blivit sjuk. Startade redan förra onsdagen då jag kände mig svag i kroppen
Det är då den blir som allra bäst och automatiskt blir det så mycket kärlek med i förberedelserna – och alla vet ju att det är den viktigaste ingrediensen
Slå på vinet, låt det koka upp och fortsätt med tomatsås, kapris och tonfisk. 2 dl tomatsås. 400 g pasta 200 g tonfisk i burk 1 gul lök 2 klyftor vitlök 1 röd chilipeppar 2 msk kapris 1 dl vitt vin 2 dl tomatsås 1 kruka persilja olivolja