Den här jättegoda potatiskakan blir ett perfekt tillbehör till framförallt fisk, men även till kött. Den smakar ljuvligt till några skivor kallrökt lax, men är också god ex vis till en bit stekt fläskfilé
Idag surfade jag runt på en massa olika matbloggar för att få lite inspiration till någon ny rolig potatisrätt som jag inte har lagat tidigare och jag hittade en på pickipicki som är en fantastisk matblogg
God middag på er. Camilla här, bäst man skriver det eftersom det var så länge sedan jag bloggade. Hoppas att det är bra med er trots det något kyliga sommarvädret
Squashsallad istället för potatissalladSista arbetsdagen inför långhelgen, hur härligt är inte det. Förra veckan när jag planerade veckomenyn glömde jag helt bort att det var helgdag imorgon så nu sitter jag och funderar på om jag ska hitta på något roligare till middag ikväll än den vardagsmat som jag hade planerat att laga
söndag, den 9 oktober 2016, kl. 19. 07. Kokosgryta med jordnötssmör. När jag åker till Thailand någon gång ska jag anmäla mig till matlagningskurs för jag älskar asiatiska smaker, mest thai smaker
En absolut favorit i vårt kök är denna Daal – en indisk linsgryta som alltid blir fantastiskt god. Jag gillar grytan mest dagen efter, när smakerna riktigt fått sätta sig
Den här fräscha, färgglada salladen blev min lyxiga matlådemat för veckans jobb. Sötpotatis och halloumi gifter sig verkligen bra tillsammans, med det söta och det salta
Risnudelwook. Slängde ihop det här utan något recept så alla mått är ungefärliga, man kan ha i vilka grönsaker man vill och antingen äta den helt vego, med lax eller med räkor och crabfish