Hej på er allihop,. I helgen som gick bjöd jag familjen på hamburgertallrik med hemgjord bröd, egna burgare, egen sås… Ja ni förstår – jag försökte göra så mycket som möjligt från grunden
OK, dags att ta sig an en grymt misshandlad rätt. Alla har väl plockat åt sig stackars fisk-, fläsk- eller räkbitar innbäddade i enorma mängder frityrsmet från något sunkigt lunchbuffebord
Jag och Kevin körde bakdag för någon dag sedan och nu var det ett tag sen jag friterade minipajer så vi gjorde sånna fyllda med banan och nutella, Kevin kunde I N T E sluta äta dom för han tyckte dom var så goda
Jag är helt tokig i mozzarellastick men vem är inte det. Går ju att köpa hos Burger king och Max men det går faktiskt att göra själv också och så här brukar jag göra mina
För ett tag sedan gjorde jag ett supergott snacks. Jag gjorde friterade mozzarellasticks & kyckling. Dessa serverade jag med Tortilla chips, salsa & gräddfil för att bryta av det hela lite
Är det nån mer än mig som älskar chili cheese bollar. När jag var gravid med Zack så åt jag chili cheese bollar nästan varje dag och då jobbade jag rätt så nära Burger King och gick förbi där varje dag (som var dom enda som hade dom då, men nu finns dom på betydligt fler ställen)
Jag flyttade upp till Stockholm för drygt 10 år sedan. Det var konstfolkhögskola, inneboende i Bromma, häng på Tranan och G-klubben (när man kom in), långa köer och dansnätter på soul och timtals fikor på kanel för hela slanten
Jag gjorde lite bbq häromdagen och ville ha lite tilltugg innan själva bbq-festen kom igång. Ett av tilltuggen blev något som jag har funderat på att göra ett längre tag men aldrig riktigt kommit mig för