Penne med oxfilé och grädde 400 g penne-pasta. 1300 g oxfilé. 13 msk smör. 14 dl grädde. 13 dl kraftig oxbuljong. 10,5 dl konjak. 11 kvist färsk timjan www.koket.se
Pepparstek 600 g oxfilé av mittbit i 8 bitar. 16 msk krossad peppar (vit och svart blandad). 11 dl cognac. 14 msk finhackad schalottenlök www.koket.se
Pepparstekt oxfilé med schalottenlöksabayonne och syltade tomater Gör så här. Sätt ugnen på 100 grader. Gnid in oxfilén i pepparblandningen. Hetta upp en stekpanna och bryn en fin yta på filén runt om i smör Touchoftaste
snabba chiliräkpastan med sojabönor. Fem steg till en snabb middag. 1. Stek chili och vitlök i rejält med olja/smör. 2. Häll på krossade tomater och ett par skvätt vispgrädde och låt koka upp polichinelle -
Havrebollar med en touch av lime - aka Snöbollar med lime En fräschare variant av klassikern havrebollar. Jag gillar dessa, de känns friska i smaken och blir ett spännande inslag bland allt annat julgodis Salt & Peppar