Fläskfilé

Fläskfilé

  • 5 Recept
Kantarelldoftande fläskfilé i panna

Kantarelldoftande fläskfilé i panna

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 400 gram fläskfilé(er) , färsk 2 dl crème fraiche 1 msk smör , till stekning 1,5 msk kantarellfond , Bong Touch of Taste Kantarellfond 50 gram konserverade kantareller , el
Vitlöksdoftande fläskfilépasta

Vitlöksdoftande fläskfilépasta

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 400 gram pasta 1 st fläskfile 0,5 st purjolök(ar) 2 st vitlöksklyfta(or) 2 dl crème fraiche 50 gram cheddarost , riven 1 kruka(or) basilika 0,5 tsk torkad oregano 0,5 tsk salt 0,5 tsk svartpeppar 1 msk smör , eller olivolja 1 ask ruccolasallad Köp receptet
Helstekt fläskfilé med whiskysås

Helstekt fläskfilé med whiskysås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 600 gram fläskfilé(er) 1 st smör 1 st salt 1 st svartpeppar Ljumna tomater 0,5 tsk socker 1 st svartpeppar , nymalen 16 st cocktailtomat(er) , gärna på kvist 4 msk olivolja 1 st salt 1 st timjan , några kvistar färsk 1 st vitlöksklyfta(or) Tillbehör 1 st salt 1 dl örtkryddor, färska , finhackade, t ex persilja och timjan 2 msk smör 1,5 dl mjölk 800 gram potatis(ar) 1 st svartpeppar Whiskysås 4 msk whiskey 3 msk kalvfond , koncentrerad 3 dl vatten 1 st smör 1 dl grädde 2 st Schalottenlök(ar) Köp receptet