Vispa ägg, mjöl, salt och socker till en jämn smet. Tillsätt mjölken. Stek i smör. Putta med en stekspade från kant till mitt tills äggakakan har stannat och fått färg
Hej. Vi hade lite fredagsmys igår med bakad Camenbert med rödlöksmarmelad och surdegsbaguette. Den här rätten är mångsidig, antingen äter du den som förrätt eller dessert, eller så gör du som oss och äter den tillsammans med gott vin i glasen istället för något annat snacks under tv-kvällen
Sätt ugnen på 200°. Tag bort det tunna skalet på vitlökarna. Skär bort c. a ½ cm av toppen. Riv av fyra bitar aluminiumfolie och ställ lökarna mitt på dem
Ingredienser Portioner. 2 450 g amandinepotatis Ansjoviskräm 55 g ansjovis 1/2 ask färsk gräslök 1 dl crème fraiche peppar Torsk 250 g rimmad torskfilé 1 msk smör Grönsaker 1/2 förp babyplommontomater 1/2 påse machesallad Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Nu till kvällens recept. Söndagsmiddagen har precis avnjutits här hemma. Helgen har gått i rasande fart. Igår var vi iväg hela dagen, en tripp till Jönköping där vi tittade på en bil jag tänkt köpa
Skär kycklingfiléerna i mindre bitar. Fräs i stekpanna tills de fått fin färg, tillsätt den hackade löken, vinet, kryddorna och buljongtärningen, häll på lite vatten så det nästan täcker, låt bräsera ca 20 minuter, tillsätt mer vatten då och då