Ett recept ur boker Morberg lagar husmanskost av PerMorberg. Garnera med lingon och persilja. 500 g fryst renskav7 dl (ca 200 g) färska kantareller1 stor gul lökSmör till stekningSalt och nymalen peppar2 dl vispgräddeFärska lingon och persilja till garneringLåt renskaven tina någon något
Efter att vi köpt PerMorbergs kokbok så gör vi mest den här pizzan. Sätt ugnen på 250 grader, tryck ut degen på ett bakplåtspapper (degen räcker till 2 stora pizzor) låt degen jäsa i 5 minuter till innan du förgräddar den i nedre delen av ugnen i ca 6 minuter
Ett recept från PerMorbergs bok Morberg lagar husmanskost. Enkelt att göra och gott. 4 portioner400 g rimmad lax8-10 kokta skalade potatisar1 gul lök1 dl hackad dillÄggstanning
Ett recept ur PerMorbergs bok Morberg lagar husmanskost. Kanske dumt att inte passa på att grilla ute nu när det är sommar, men ville gärna följa receptet
När det kommer till husmanskost så är Per Moberg en riktig mästerkock. Morberg lagar husmanskost igen. Han har enkla recept med enkla råvaror som man oftast har hemma i skafferiet och i kylskåpet
Det är helt efter PerMorbergs recept, vi plockade bara bort rödvinet. Supergott. Ta upp steken, linda in den i aluminiumfolie eller blött smörpapper och låt den vila i 15 minuter
Ett recept från PerMorbergs bok Morberg lagar husmanskost. När jag berättade för en vän att jag skulle göra mannagrynspudding så svarade hon "åh det hade vi ibland på äldreboendet jag jobbade på förut" och det känns som en bra beskrivning av denna efterrätten
Ta ett ark smörpapper och knyckla ihop det under rinnande vatten. Receptet är hämtat ur "Morberg. Ta upp steken, linda in den i aluminiumfolie eller blött smörpapper och låt den vila i 15 minuter
Fräs baconbitarna tills de släpper fettet och börjar få fin färg. Jag skulle vilja stå där i köket och mortla färska kryddor, pesto och allt annat som både Oliver och Morberg gör