ryno686
matjessill

matjessill

  • 7 Recept
Gubbröra

Gubbröra

Tillsätt potatis, purjolök och rödlök samt finskuren matjessill, finhackad dill och blanda allt. ca 200 gr matjessill. ca 200 gr matjessill
Gubbröra på matjessill

Gubbröra på matjessill

Grovhacka sill, ägg och rödbetor. Finhacka lök och gräslök. Rör ihop alla ingredienser och smaka av med salt och peppar
Gubbröra med matjessill - Recept | Arla

Gubbröra med matjessill - Recept | Arla

Hacka matjessillen. 1 burk matjessill i bitar, ca 200 g. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 gul lök 1 msk Arla® Svenskt Smör 1 burk matjessill i bitar, ca 200 g 4 hårdkokta ägg ½ dl hackad färsk gräslök ½ dl färsk dill ½ dl Arla® gräddfil 1 krm svartpeppar 1 msk sillspad
Gubbröra med matjessill

Gubbröra med matjessill

Det är lite olika vilken sorts fisk man blandar ner i sin gubbröra, somliga föredrar att ha i ansjovis men vi har nästan alltid matjessill i vår
Gubbröra med matjessill

Gubbröra med matjessill

4 2 kalla hårdkokta ägg 4 medelstora kalla kokta potatisar 1 burk matjessillfilé (à 200 g) 2 msk finskuren gräslök 2 msk finskuren dill 1 dl crème fraiche 2 msk majonnäs 2 msk kaviar salt svartpeppar Till servering gärna knäckebröd Lägg till i inköpslistan