Vego

Vego

  • 9 Recept
Ugnsbakad spetskål

Ugnsbakad spetskål

  1 st Huvud spetskål.   0,50 dl Olivolja.   10 g Vitlök.   Örtsalt.   Svartpeppar (nymalen).   100 g Smör
Vitlöksstekta haricots verts

Vitlöksstekta haricots verts

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 300 gram haricots verts , färska 1 st röd lök 2 klyfta(or) vitlök 4 tsk olivolja 2 krm salt Köp receptet
Friterade lökringar

Friterade lökringar

Vi gjorde friterade lökringar för någon helg sedan. Det blir ju bara sååå himla gott. Mums. Till det åt vi en supergod toast
Tomater provencale

Tomater provencale

Sätt ugnen på 200°. Dela tomaterna på mitten. Lägg dem på plåtar med bakplåtspapper. Krydda med salt och peppar