Fläsk

Fläsk

  • 6 Recept
Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås

Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås

Plommonspäckad fläskkarré. Putsa fläskkarrén och späcka köttet med hälften av katrinplommonen. Lägg din späckade fläskkarré i en ugnsform med den feta sidan upp och stick in en stektermometer där det är som tjockast
Lapskojs

Lapskojs

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 10 st potatis(ar) , färre om de är stora 1 burk(ar) salta biten , kött och spad 1 st lagerblad 4 st vitpepparkorn 3 st kryddpepparkorn 1 msk smör Köp receptet Näringsvärde Kcal