11 msk spiskummin. 1Kebabfärs400 g nötfärs 2 klyftor vitlök, hackade 1 msk spiskummin 0,5 msk paprikapulver 1 msk mald koriander 0,5 tsk kanel 1 tsk nymald svartpeppar 0,5 tsk cayennepeppar 1 msk tomatpuré salt olja, att steka i. Täck över med plastfilm och låt jäsa 60 minuter i rumstemperatur. Tillsätt poolish och knåda degen på låg hastighet i 13 minuter. Tillsätt saltet, öka hastigheten och knåda degen i ytterligare 7 minuter till en seg och elastisk deg. Grädda i 5-10 minuter eller tills pizzan fått fin färg på undersidan och rikligt med färg på kanterna
No more take away thaimat för min del. När jag ville köpa ingredienser till att göra egen Pad Thai sås sa damen i butiken att jag borde köpa färdig istället, hon trodde inte att jag skulle lyckas göra min egen lika bra haha
Koka potatisstavarna försiktigt ca 8-10 minuter. Ta upp och låt torka på hushållspapper ca 20 minuter. Fritera potatisarna ca 1-2 minuter. Ta upp låt torka på hushållspapper ca 20 minuter. Fritera potatisarna slutligen ca 3 minuter