Nötkött

Nötkött

  • 10 Recept
Oxfilé provencale med vitlökssmör

Oxfilé provencale med vitlökssmör

800 g oxfilé, putsad salt peppar smör (att steka i). Vitlökssmör200 g smör, rumstempererat 5 klyftor vitlök, fint rivna 4 msk olivolja 1 dl färsk bladpersilja, finskuren 0,5 citron, saften och skal salt
Portergryta

Portergryta

En mustig och värmande portergryta passar perfekt till middag när det är kallt och mörkt ute. Till grytan serverades ugnsrostade rotfrukter
Mustig gulasch på högrev och potatis

Mustig gulasch på högrev och potatis

Ingredienser Portioner. 4 500 g högrev olja (till stekning) 4 schalottenlökar 3 röda paprikor 1 chili 4 pressade vitlöksklyftor 1 tsk spiskummin 2 tsk paprikapulver 3 msk kalvfond 5 dl vatten 6 medelstora potatisar 3 msk tomatpuré salt peppar 2 dl rysk yoghurt (17%) ev färsk timjan Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Lövbiffsgratäng i ädelostsås

Lövbiffsgratäng i ädelostsås

Ingredienser. 400 g lövbiff. 2 msk kalvfond. 1 vitlöksklyfta. 1 purjolök. 100 g champinjoner, i fyra delar. 1 röd paprika, skivad
Lövbiffsgryta

Lövbiffsgryta

800 g lövbiff. 1smör att steka i. 14 msk tomatpuré. 13 dl vatten