Recept. 5 st mogna röda tomater1 st liten gul lök2 stvitlöksklyftor0,5 dlvitvinsvinäger0,5 dltomatpuré0,5 dlfarinsocker1 mskworcestersås1 tsksalt1 krm nymald svartpeppar
God middag på er alla, den fina, soliga och varma lördag. Vi hoppas att ni fått sova ut lite denna morgon, säkert är det extra behövligt med tanke på att man plötsligt måste stiga upp tidigt igen efter lata semestermorgnar
Jaha då var den här helgen slut. Nej, jag har inte tagit fel på dag, jag vet att det är söndag. Men det är så mycket att göra på jobbet och för att förhoppningsvis få lite ledigt kring jul så ska jag jobba undan lite idag
Hej i solen. Fredag. Och inte vilken fredag som helst – jag går på semesteeeeer. ) Har jobbat galet mycket den här veckan så det ska bli extra skönt att komma hem ikväll
Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick till fiskpinnarna i skolan. En filbaserad sås, utan några tydliga smaker egentligen… Det låter otroligt osmickrande (som mycket skolmat tyvärr gör), men det var en väldigt god sås till fisk, faktiskt
Pressa vitlöksklyftan och blanda med vattnet, låt stå i 10 min. Tillsätt de övriga ingredienserna. Låt det koka upp under omrörning, tills såsen tjocknat