Vispa ägg och socker riktigt pösigt. Vänd ned mjöl och bakpulver försiktigt. Bär och vispad grädde. Täck först hela tårtan med ett lager grädde och spritsa sedan runt och ovanpå innan bären läggs på
Vispa ägg och socker vitt och luftigt i en ren bunke. Blanda mjöl och bakpulver i en annan bunke, sikta ner det i äggblandningen vänd in det försiktigt så inte luften försvinner ur äggblandningen
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda vetemjöl, potatismjöl, vaniljsocker och bakpulver. Blanda äggula, socker, smör, potatismjöl och mjölk i en kastrull
Först åt vi smörgåstårta och sedan kom denna goding. Med andra ord, enkla smaker och inga färska bär. Men den var väldigt uppskattad och nästan allt blev uppätet
Glutenfri och mjölkfri citronmarängpaj. Det där med att ta fotografier på bakverk när man har gäster kan te sig lite knepigt och det bästa är klart om man hinner göra det innan man sätter tänderna i härlighen