Ansa löken och hacka den fint. Hacka chilin fint. Kärna ur paprikan och skär den i små tärningar. Slå bönorna i en sil och skölj med kallt vatten, låt droppa av ordentligt
När det vankas biffar eller köttbullar här hemma gör jag det enkelt för mig. Steker dom i ugnen och resultatet blir alltid kanongott och jag slipper stekos i köket och fettstänk överallt som är bland det värsta jag vet
Ingredienser Portioner. 4 1 gul lök 800 g potatisar 2 röda paprikor 500 g nötfärs 2 msk olja 5 dl kött- eller hönsbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 500 g krossade tomater 2 tsk kummin 1 msk paprikapulver salt och peppar Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Igår gjorde jag denna goda köttfärsomelletten och den kommer jag sannerligen göra fler gånger eftersom den var så himmla god, och inte var den komplicerad heller