Bearnaise sås är faktiskt nyttigt. Vi skall äta mer fett för att förbränna fett. Det finns nog inte många saker som är så gott som en hemlagad bearnaise sås
Nu är det inte tvunget att ni ska anordna en kräftbaluns för att ha användning för såserna, dom funkar utmärkt till både fisk, kyckling och kött - grillat eller på annat sätt tillagat - till pajer och skaldjur
Jaha då var den här helgen slut. Nej, jag har inte tagit fel på dag, jag vet att det är söndag. Men det är så mycket att göra på jobbet och för att förhoppningsvis få lite ledigt kring jul så ska jag jobba undan lite idag
TweetE-post. 4-5 msk citronsaft från färsk citron. 0,5-1 tsk gurkmeja (ger såsen en härlig gul färg). Låt sjuda långsamt i 2-3 min. 4-5 msk citronsaft från färsk citron. 0,5-1 tsk gurkmeja (ger såsen en härlig gul färg)
Blanda i tomat- och lökhack. MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterGooglePinterestGillaGilla Laddar. Jag har länge gjort en slags fuskguacamole med creme fraiche i, som förvisso är svingod (fråga min bästis bara), men ibland vill man ju uppdatera sig och när jag hittade en påse riktigt fina (och ekologiska – hurra
5-4 tomater, lite beroende på deras storlek. 5-4 tomater, lite beroende på deras storlek. För tusende gången Pebre ÄR INTE något som man har som ett grilltillbehör =
Efter att ha googlat en hel del på orginalet så framgår det med all tydlighet att Pulled Pork – det gör man med en redig bbq-sås, och då ska fan också Fooled Pork göras med en redig bbq-sås
1-2 vitlöks klyftor. Koka upp allt i kastrull och låt puttra ett par minuter. Servera såsen varm eller kall till kött, kyckling, tacos eller vad annat du önskar